Fri fragt ved køb for over 500 kr - ellers kun 29 kr

Guld vedhæng

Grace

Grace

895,00 kr
Grace
GRACE vedhænget har to tynde kæder med kugler i enderne. Kuglerne er besat med zirconia sten, og er lavet i forgyldt sølv.Vedhænget kan indsættes i alle medaljoner, og kan nemt flyttes til en ny medaljon.
Heart

Heart

225,00 kr
Heart
Smuk hjerteformet poleret vedhæng. Vedhænget er lavet af massivt forgyldt sølv og kan indsættes i alle medaljoner.
Heart

Heart

225,00 kr
Heart
Smuk hjerteformet vedhæng i rustikt massivt forgyldt sølv. Vedhænget kan indsættes i alle medaljoner.
Buttercup

Buttercup

225,00 kr
Buttercup
Smukt blomster formet vedhæng i rustikt forgyldt sølv med poleret kant. Vedhænget er lavet af massivt sølv og kan påsættes i alle medaljoner.
Leaf

Leaf

175,00 kr
Leaf
Smuk blad-formet vedhæng i sandblæst forgyldt sølv. Vedhænget er lavet af massivt sølv og kan indsættes i alle medaljoner.
Cross

Cross

225,00 kr
Cross
Smukt forgyldt kors vedhæng i rustikt massivt forgyldt sølv. Vedhænget kan påsættes alle medaljoner.
Wheel

Wheel

295,00 kr
Wheel
Smukt cirkulært vedhæng i rustikt forgyldt massivt sølv, dekoreret med Zirconia sten. Vedhænget kan indsættes i alle medaljoner.
Infinite

Infinite

795,00 kr
Infinite
Det smukke cirkelformede INFINITE vedhæng er lavet i forgyldt sølv, og er besat med zirconia sten. Vedhænget kan indsættes i enhver medaljon.
Divine Amethyst

Divine Amethyst

495,00 kr
Divine Amethyst
Poleret forgyldt sølv vedhæng med en indsat amethyst. Vedhænget er lavet af massivt sølv og kan indsættes i alle medaljoner.
Divine Peridot

Divine Peridot

1.495,00 kr
Divine Peridot
Poleret forgyldt sølv vedhæng med en indsat peridot. Vedhænget er lavet af massivt sølv og kan indsættes i alle medaljoner.
Divine Pink Sapphire

Divine Pink Sapphire

995,00 kr
Divine Pink Sapphire
DIVINE PINK SAPPHIRE vedhænget er lavet i forgyldt sølv, og har en indfattet pink safir.Vedhænget kan indsættes i alle vores medaljoner, og kan nemt flyttes over i en ny.
Star

Star

245,00 kr
Star
Smukt stjerne-formet poleret vedhæng. Vedhænget er lavet af massivt forgyldt sølv og kan indsættes i alle medaljoner.
Orion

Orion

995,00 kr
Orion
Smuk cirkulær forgyldt sølv vedhæng, fuldt besat med Zirconia sten. Vedhænget er lavet af massivt sølv og kan indsættes i alle medaljoner.
Comet

Comet

385,00 kr
Comet
Dråbe formet forgyldt sølv vedhæng, besat med Zirconia sten. Vedhænget er lavet af massivt sølv og kan indsættes i alle medaljoner.
Twins

Twins

195,00 kr
Twins
Elegant kæde vedhæng i forgyldt sølv med elliptisk dekoration. Vedhænget er lavet af massivt sølv og kan indsættes i alle medaljoner.


Guld vedhæng fra Spirit Icons er forgyldt i 18 karat guld. Disse guld vedhæng kan benyttes sammen med de andre smykker fra Spirit Icons. Guld vedhængene kan indsættes i de fleste medaljoner som findes på både armbånd, halskæder, ringe og øreringe, og de indsættes ved at medaljonen på smykket åbnes og den lille pind på toppen af vedhænget kan sættes i.

Ved at kombinere de forskellige smykker med guld vedhæng og ikoner kan du skabe dine egne unikke smykker som du selv bestemmer hvordan skal se ud.