Fri fragt ved køb for over 500 kr - ellers kun 29 kr

Betingelser

Betaling
Hos spiriticons.dk kan du betale med Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express. Du har også mulighed for at vælge Bankoverførsel.

Når du betaler med dankort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.
Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt ved køb hos spiriticons.dk, da vi benytter SSL(Secure Socket Layer) i vores betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Priser og levering
Ved køb hos spiriticons.dk er nærværende betingelser gældende.

Forventet leveringstid er 2-5 hverdage eller som anvist ved varen.

Alle forsendelser/leveringer til adresser i DK hvor der indkøbes for op til 500,00 DKK, bliver pålagt en fragtomkostning pålydende 29,00 DKK, men ordrer hvor der indkøbes for 500,01 eller derover kan bestilles uden fragtomkostninger. Ved små forsendelser anvendes Post Danmark. For fragtomkostninger til udlandet, kan priserne variere. Kontakt os på +45 6440 1818 for at få prisen af vide.

Alle priser er netto kontant betaling i DKK. inkl. moms, ekskl. forsendelse med mindre andet er anført. Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leveringssvigt, pris- og kursændringer samt ændringer i produkters specifikationer.
Alle oplysninger på vores hjemmeside, www.spiriticons.dk er at betragte som vejledende, herunder priser, lagerbeholdning, specifikationer og illustrationer.
spiriticons.dk kan ikke blive bundet af oplyste priser eller lagerstatus.
  
14 dages fortrydelsesret
Ønskes en eller flere varer returneret, beder vi dig om en opringning først på +45 6440 1818.

Sammen med den returnerede vare, skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Fortrydelsesretten bortfalder 14 dage efter modtagelse af varen.

Fragten i forbindelse med returnering af varer købt på www.spiriticons.dk afholdes af kunden.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Spirit Icons
Fynsvej 60B, 1. Sal
5500 Middelfart
Denmark

Tlf.: +45 6440 1818
Email: info@spiriticons.com
Cvr: 33593821

Købet af varer på www.spiriticons.dk kan også fortrydes ved at nægte at modtage varen. Købet kan også fortrydes ved at aflevere varen personligt på ovenstående adresse efter forudgående aftale.

Bemærk! Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Mangler:
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Reklamationsret
Når du handler på www.spiriticons.dk har du 24 måneders reklamationsret. Vi tilbyder at du enten kan få

    varen repareret
    varen ombyttet
    pengene tilbage
    afslag i prisen


Tilbudet i forbindelse med reklamationsretten er afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen for varen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres indenfor ”rimelig tid” efter, at manglen på varen er opdaget. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter, at manglen for varen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderes dine (rimelige) fragtomkostninger. Du bedes kontakte Spirit Icons på +45 6440 1818 inden varen sendes retur.

Ved reklamation sendes varen til:

Spirit Icons
Fynsvej 60B, 1. Sal
5500 Middelfart
Denmark

Phone: +45 6440 1818
Email: info@spiriticons.com
Cvr: 33593821

Når varen returneres, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk altid at sende varen i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine omkostninger til fragten. Inden afsendelse af varen bedes du kontakte Spirit Icons på +45 6440 1818.

Force majeure

Enhver ordre modtages under forbehold af force majeure, herunder krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, svigtende forsyninger af råvarer, ildebrand, beskadigelse af spiriticons.dk eller vores leverandørers produktionsapparat, svigtende transportmuligheder, import- og eksportforhold samt enhver anden begivenhed der hindrer/begrænser os i at levere varen eller i at yde den pågældende service.

Enhver fravigelse af de generelle betingelser kan kun ske efter skriftlig tilladelse fra spiriticons.dk.